Tisk Email 
JÍDELNÍ LÍSTEK
"HOTEL NA ZÁMKU"
LETOHRAD
HOVĚZÍ MASO• Beef
 250 g Anglický beefsteak podávaný na jemném houbovém ragů s cibulkou, česnekem a čerstvým rozmarýnem... 359,00 Kč
 
  • en Beefsteak served with fine mushroom ragout with onion, garlic, fresh rosemary
  
 250 g Anglický beefsteak se šunkou a vejcem... 349,00 Kč
 

English beefsteak with ham and egg

  
 250 g Hovězí medailonky na červeném víně a černých olivách... 339,00 Kč
 

Beef medallions with red wine sauce and black olives

  
 200 g Hovězí hamburger v domácí bulce s chipsem z anglické slaniny, sýrem cheddar, listovým salátkem, sázeným vajíčkem a karamelizovanou červenou cibulkou, rejčetem, kyselou okurkou podávaný s domácími hranolky... 275,00 Kč
 100 g Tatarský biftek, 4 ks topinky, zeleninová obloha... 259,00 Kč
 
  • en Steak tartar, 4 pcs roasted bread and vegetables
  
 150 g Svíčková na smetaně s brusinkovým terčem, karlovarské knedlíky... 199,00 Kč
 

Sirloin with vegetable cream sauce, cranberries and dumplings

  

Steak Vám rádi připravíme podle Vašeho přání
Steaks will be prepared according to your wish

Raw

Steak má tenkou, zcela hnědou kůrku, ale uvnitř je syrový
Steak has a thin, brown crust, is raw inside and still bloody

Rare

Steak má hnědou kůrku, uvnitř je růžový, ale střed je dosud krvavý
Steak has a brown crust, is pink inside, centre is still bloody

Medium

Steak má hnědou kůrku a maso uvnitř je růžové
Steak has a brown crust, meat is ping inside

Well done

Steak je uvnitř propečený
The steak is whole well done