AKČNÍ NABÍDKA

 

Ve dnech

28.4. - 29.4.  2018

jsme pro Vás připravili

VÍKENDOVOU NABÍDKU

Bližší info v sekci

AKTUÁLNÍ NABÍDKA

UPOZORNĚNÍ

v soboto  28.4. 2018

je restaurace

od 14,00 hod

ZADANÁ

děkujeme za pochopení

 

Tisk Email 
JÍDELNÍ LÍSTEK
"HOTEL NA ZÁMKU"
LETOHRAD
SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE VLASTY• Specialties by chef Vlasta• Spezialitäten des Chefs Vlasta• Specialiteiten van chefkok Vlasta
 200 g Telecí vídeňský řízek smažený na přepuštěném másle, podávaný s bramborovou kaší, doplněný okurkkovým salátek ze zakysané smetany s koprem... 296,00 Kč
 
  • en Veal Wiener schnitzel fried in melted butter, srved with mashed potatoes, cucukber salad complemented with sour cream and dill
  • de Wiener Kalbschnitzel, auf auslassener Butter gebraten, mit Kartoffelbrei serviert, ergänzt um Gurkensalat aus Sauersahne und Dill
  • nl Kalfsvlees Wiener schnitzel gebakken in boter, geserveerd met aardappelpuree en komkommersalade compleet met crème fraîche en dille
  
 150 g Pomalu tažená telecí líčka na červeném víně, podávaná s bramborovou kaší a restovanými žampiony... 187,00 Kč
 
  • en Confit veat cheeks in red wine sauce with sautéed mushrooms, served with potato puree
  • de Langsam gezogene Kalbwangen auf Rotwein, mit Kartoffelbrei und ger'osteten Champignons serviert
  • nl Gekonfijte kalfsvlees in rode wijn saus geserveerd met aardappelpuree en gebakken champignons
  
 150 g Svíčková na smetaně s domácím karlovarským a houskovým knedlíkem, zdobená brusinkovým terčem... 149,00 Kč
 
  • en Sirloin in cream sauce with bread dumplings, lemon and cranberries
  • deLendenbraten auf Sahne mit hausgemachten Karlslbader Knödel und Semmelknödeln serviert, mis Preiselbeeren-Scheibe verziert
  • nlGestoofde rundvlees in roomsaus met knoedels, citroen en cranberries
  
 250 g Konfitované kachní stehýnko na rozmarýnu s červeným vinným zelím a karlovarskými knedlíky... 198,00 Kč
 
  • en Confit of duck leg With rosemary served with red cabbage and dumplings
  • deKonfitierter Entenschenkel aus Rosmarin mit roten Weinkraut und Karlsbader Knödeln
  • nlGekonfijte eendenbout met rozemarijn geserveerd met rode kool en knoedels
  
 180 g Hovězí hamburger Amerického typu s chipsem z anglické slaniny, sýrem chedar a listovým salátkem, podávaný v domácí bulce... 164,00 Kč
 
  • en American beef hamburger with chips from bacon, cheddar cheese and lettuce, served in a homemade bun
  • de Rind-Hamburger von Amerikanischem Typ mit Chips aus englischem Speck, Chedar-Käse und Blättersalat, in hausgemachter Semmel serviert
  • nl Amerikaanse rundvlees hamburger met spek chips, cheddar kaas en sla, geserveerd in een thuisgemaakt broodje
  
 150 g Tortilla s kuřecím masem a čerstvou zeleninou doplněná limetkovým dresingem... 156,00 Kč
 
  • en Tortilla with chicken and fresh vegetables complemented with lime dressing
  • deTortilla mit Hühnerfleisch und frischem Gemüse, ergänzt um Limette-Dressing
  • nl Tortilla met kip, verse groenten en limoen dressing
  
    
  N A O B J E D N Á N K U nejméně 24 hodin předem 
 
  • en To be ordered 24 hours in advance
  • deAuf eine Bestellung mindestens 24 Stunden im voraus
  • nlOp bestelling tenminste 24 uur van tevoren
  
    
 1600 g Hody hraběte vitanovského - pečené vepřové kolínko, pečená vepřová krkovička, pečená kachní prsíčka, pečený králičí hřbet, bílé zelí, červené zelí, bramborové špalíčky, špekové knedlíky... 1.030,00 Kč
 
  • en Feast of the Count Vitanovský - Roasted pork knuckle, roasted pork, roasted duck breast, roasted saddle of rabbit, white cabbage, red cabbage, potato and bacon dumplings
  • deSchmaus vom Graf Vitanowski: Gebackenes Schweine-Kniestück, gebackenes Schweine-Halsstück, gebackenes Entenbrüstchen, gebackener Kaninchenrücken, Weisskraut, Rotkraut, Kartoffelstöckel, Speckknödel
  • nlFeest van Graaf Vitanovský: Geroosterd varkensvlees knokkel, gebraden varkensvlees, gebraden eendenborst, gebraden zadel van konijnen rug, witte kool, rode kool, aardappel-en spekknoedels
  
 600 g Zámecké hodování - hovězí svíčková, vepřová panenka, kuřecí prsa, slanina, sýr Hermelín, sýr Eidam, sýr Niva, doplněné o brokolici, kapii, žampiony, nakládané cibulky a dresinky. Jídlo si připravíte sami na grilovacím kameni.... 736,00 Kč
 

 

  • en Chateau banquet
    beef tenderloin, pork tenderloin, chicken, bacon, Brie cheese, Edam cheese, blue cheese,
    broccoli, capsicum, mushrooms, pickled onions, dressings. You will prepare this dish yourself on a hot stone grill.
  • de Am Schloss tafeln:
    Rindlendenbraten, Schweinebrust, Hühnerbrust, Speck, Hermelinkäse,
    Eidamkäse, Blauschimmelkäse, mit Brokkoli, Kapia, Champignons, marinierter Zwiebel und Dressings, die Speise bereiten Sie sich selbst auf einem Grillstein zu
  • nl Kasteel banquet:
    ossenhaas, varkenshaasje, kipfilet, spek, Brie, Edammerkaas, blauwe kaas, broccoli, paprika, champignons, uien en verschillende dressings. Dit gerecht gaat u zelf bereiden op een steengril.