Tisk  Zavřít okno
JÍDELNÍ LÍSTEK
"HOTEL NA ZÁMKU"
LETOHRAD
SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE VLASTY• Specialties by chef Vlasta• Spezialitäten des Chefs Vlasta• Specialiteiten van chefkok Vlasta
 200 g Telecí vídeňský řízek smažený na přepuštěném másle, podávaný s bramborovou kaší, doplněný okurkkovým salátek ze zakysané smetany s koprem... 296,00 Kč
 
  • en Veal Wiener schnitzel fried in melted butter, srved with mashed potatoes, cucukber salad complemented with sour cream and dill
  • de Wiener Kalbschnitzel, auf auslassener Butter gebraten, mit Kartoffelbrei serviert, ergänzt um Gurkensalat aus Sauersahne und Dill
  • nl Kalfsvlees Wiener schnitzel gebakken in boter, geserveerd met aardappelpuree en komkommersalade compleet met crème fraîche en dille
  
 150 g Pomalu tažená telecí líčka na červeném víně, podávaná s bramborovou kaší a restovanými žampiony... 187,00 Kč
 
  • en Confit veat cheeks in red wine sauce with sautéed mushrooms, served with potato puree
  • de Langsam gezogene Kalbwangen auf Rotwein, mit Kartoffelbrei und ger'osteten Champignons serviert
  • nl Gekonfijte kalfsvlees in rode wijn saus geserveerd met aardappelpuree en gebakken champignons
  
 150 g Svíčková na smetaně s domácím karlovarským a houskovým knedlíkem, zdobená brusinkovým terčem... 149,00 Kč
 
  • en Sirloin in cream sauce with bread dumplings, lemon and cranberries
  • deLendenbraten auf Sahne mit hausgemachten Karlslbader Knödel und Semmelknödeln serviert, mis Preiselbeeren-Scheibe verziert
  • nlGestoofde rundvlees in roomsaus met knoedels, citroen en cranberries
  
 250 g Konfitované kachní stehýnko na rozmarýnu s červeným vinným zelím a karlovarskými knedlíky... 198,00 Kč
 
  • en Confit of duck leg With rosemary served with red cabbage and dumplings
  • deKonfitierter Entenschenkel aus Rosmarin mit roten Weinkraut und Karlsbader Knödeln
  • nlGekonfijte eendenbout met rozemarijn geserveerd met rode kool en knoedels
  
 180 g Hovězí hamburger Amerického typu s chipsem z anglické slaniny, sýrem chedar a listovým salátkem, podávaný v domácí bulce... 164,00 Kč
 
  • en American beef hamburger with chips from bacon, cheddar cheese and lettuce, served in a homemade bun
  • de Rind-Hamburger von Amerikanischem Typ mit Chips aus englischem Speck, Chedar-Käse und Blättersalat, in hausgemachter Semmel serviert
  • nl Amerikaanse rundvlees hamburger met spek chips, cheddar kaas en sla, geserveerd in een thuisgemaakt broodje
  
 150 g Tortilla s kuřecím masem a čerstvou zeleninou doplněná limetkovým dresingem... 156,00 Kč
 
  • en Tortilla with chicken and fresh vegetables complemented with lime dressing
  • deTortilla mit Hühnerfleisch und frischem Gemüse, ergänzt um Limette-Dressing
  • nl Tortilla met kip, verse groenten en limoen dressing
  
    
  N A O B J E D N Á N K U nejméně 24 hodin předem 
 
  • en To be ordered 24 hours in advance
  • deAuf eine Bestellung mindestens 24 Stunden im voraus
  • nlOp bestelling tenminste 24 uur van tevoren
  
    
 1600 g Hody hraběte vitanovského - pečené vepřové kolínko, pečená vepřová krkovička, pečená kachní prsíčka, pečený králičí hřbet, bílé zelí, červené zelí, bramborové špalíčky, špekové knedlíky... 1.030,00 Kč
 
  • en Feast of the Count Vitanovský - Roasted pork knuckle, roasted pork, roasted duck breast, roasted saddle of rabbit, white cabbage, red cabbage, potato and bacon dumplings
  • deSchmaus vom Graf Vitanowski: Gebackenes Schweine-Kniestück, gebackenes Schweine-Halsstück, gebackenes Entenbrüstchen, gebackener Kaninchenrücken, Weisskraut, Rotkraut, Kartoffelstöckel, Speckknödel
  • nlFeest van Graaf Vitanovský: Geroosterd varkensvlees knokkel, gebraden varkensvlees, gebraden eendenborst, gebraden zadel van konijnen rug, witte kool, rode kool, aardappel-en spekknoedels
  
 600 g Zámecké hodování - hovězí svíčková, vepřová panenka, kuřecí prsa, slanina, sýr Hermelín, sýr Eidam, sýr Niva, doplněné o brokolici, kapii, žampiony, nakládané cibulky a dresinky. Jídlo si připravíte sami na grilovacím kameni.... 736,00 Kč
 

 

  • en Chateau banquet
    beef tenderloin, pork tenderloin, chicken, bacon, Brie cheese, Edam cheese, blue cheese,
    broccoli, capsicum, mushrooms, pickled onions, dressings. You will prepare this dish yourself on a hot stone grill.
  • de Am Schloss tafeln:
    Rindlendenbraten, Schweinebrust, Hühnerbrust, Speck, Hermelinkäse,
    Eidamkäse, Blauschimmelkäse, mit Brokkoli, Kapia, Champignons, marinierter Zwiebel und Dressings, die Speise bereiten Sie sich selbst auf einem Grillstein zu
  • nl Kasteel banquet:
    ossenhaas, varkenshaasje, kipfilet, spek, Brie, Edammerkaas, blauwe kaas, broccoli, paprika, champignons, uien en verschillende dressings. Dit gerecht gaat u zelf bereiden op een steengril.