Tisk  Zavřít okno
JÍDELNÍ LÍSTEK
"HOTEL NA ZÁMKU"
LETOHRAD
SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE VLASTY• Specialties by chef Vlasta
  Pomalu tažená hovězí plec na červeném víně, podávaná s bramborovou kaší a restovanými žampiony... 209,00 Kč
 
  • en Confit of brisket in red wine sauce with sautéed mushrooms, served with potato puree
  
  Svíčková na smetaně s domácím karlovarským a houskovým knedlíkem, zdobená brusinkovým terčem... 179,00 Kč
 
  • en Sirloin in cream sauce with bread dumplings, lemon and cranberries
  
  Konfitované kachní stehýnko na rozmarýnu s červeným vinným zelím a karlovarskými knedlíky... 241,00 Kč
 
  • en Confit of duck leg With rosemary served with red cabbage and dumplings
  
  Hovězí hamburger z vyzrálého hovězího krku se sýrem chedar, slaninovým chipsem, římským salátem, rajčetem a pikantní vídeňskou cibulkou, doplněný našimi hranolky... 219,00 Kč
 
  • en Hamburger prom beef neck with cheddar cheese, bacon chips, salad, tomato and spicy fried onion served with fries
  
    
  N A O B J E D N Á N K U nejméně 24 hodin předem 
 
  • en To be ordered 24 hours in advance
  
    
  Hody hraběte vitanovského - pečené vepřové kolínko, pečená vepřová krkovička, pečená kachní prsíčka, pečený králičí hřbet, bílé zelí, červené zelí, bramborové špalíčky, špekové knedlíky... 1.320,00 Kč
 
  • en Feast of the Count Vitanovský - Roasted pork knuckle, roasted pork, roasted duck breast, roasted saddle of rabbit, white cabbage, red cabbage, potato and bacon dumplings
  
  Zámecké hodování - hovězí svíčková, vepřová panenka, kuřecí prsa, slanina, sýr Hermelín, sýr Eidam, sýr Niva, doplněné o brokolici, kapii, žampiony, nakládané cibulky a dresinky. Jídlo si připravíte sami na grilovacím kameni.... 926,00 Kč
 

 

  • en Chateau banquet
    beef tenderloin, pork tenderloin, chicken, bacon, Brie cheese, Edam cheese, blue cheese,
    broccoli, capsicum, mushrooms, pickled onions, dressings. You will prepare this dish yourself on a hot stone grill.