Tisk  Zavřít okno
JÍDELNÍ LÍSTEK
"HOTEL NA ZÁMKU"
LETOHRAD
STUDENÉ PŘEDKRMY A STUDENÁ JÍDLA
• Cold starters and dishes
• Kalte Vorspeisen und kalte Speisen
• Koude voorgerechten en gerechten
 70 g Carpacio z červené řepy s čerstvou rucollou a kozím sýrem... 109,00 Kč
 
  • en Beetroot carpaccio with arugula and goat cheese
  • de Carpaccio aus roter Rübe mit frischer Rucolla und Ziegenkäse
  • nl Bietjes carpaccio met rucola en geitenkaas
  
 70 g Tataráček z čerstvého lososa s nočkem wasabi-creme fraiche a bylinkovou bagetkou... 118,00 Kč
 
  • en Fresh salmon tartar with wasabi and crème fraiche and herbs baguette
  • de KleinesTatar-beefsteak aus frischem Lachs mit Gnocchi wasabi-creme fraiche und Kräuter-Bagette
  • nl Verse zalm tartaar met wasabi en crème fraiche geserveerd met
  • kruidenbaguette
  
 200 g Zámecké prkénko obložené pochoutkami našich uzenářů a třemi druhy sýra s čerstvou zeleninou... 125,00 Kč
 
  • en Wooden plate of the chateau garnished with delicatessen
    of our butchers and three sorts of cheese served with fresh
    vegetables
  • de Schlossholzbrettchen mit Delikatessen unserer Fleischer und mit drei Käsesorten und mit Gemüse garniert
  • nl Plankje van het kasteel met lekkernijen van onze slagers, drie
    soorten kaas en diverse groenten